FÖRETAG

MACO-DACH har sitt ursprung i Tyskland och har funnits där i mer än 35 år. Agenturen Maco-Dach takisolering representerar det tyska företaget i Sverige och innehar exklusivt rätt för hela Skandinavien.

Efterfrågan och nödvändigheten av alternativa och sunda isoleringslösningar för tak inom nybyggnad och saneringsområde gav Maco-Dach från början ett stabilt utgångsläge och en nisch på den tyska marknaden.

 

MACO-DACH är ett förhållandevis litet företag som inte konkurrerar med stora koncerner och med de lågpriser som kontrollerar dagens byggmarknad.
Istället satsar MACO-DACH på hög kvalitet och övertygar med sina unika och snabba lösningar och deras funktionalitet och hållbarhet vilket resulterar i ett allt mer ökande intresse och uppmärksamhet inom byggsektorn.

MACO-DACH innehar europeiskt patent för alla sina produkter. Tekniken är godkänd och beprövad i Tyskland sedan många år och materialet är brandklassat.

 

Till tyska MACO-DACH  

 

 

 

Systemen tillverkas av andra fabriker i Tyskland i uppdrag av Maco-Dach.

Alla verk som producerar för MACO-DACH använder sig av tekniken 3D EPS – formgjutning och BASF-råmaterial och genomgår regelbundna kvalitets- och granskningskontroller.

Beroende av den kommande utvecklingen på svenska marknaden är även en egen produktion i Sverige tänkbar. Till dess importerar MACO-DACH sina produkter direkt från Tyskland.

 

MACO-DACH – takisolering
Agentur Sverige 

Skåne-Tranås 1924, S – 273 92 Tomelilla
Tel: +46 417-202 38

mobil: +46 739 163 984
e-mail: info@maco-takisolering.se